Ivana Španović brani čast Evrope

0

DIVAN POGLED: Ivana na pobedničkom postolju

Ivana Španović osvojila je prvu medalju za Srbiju na EP u Cirihu. Ona je posle proglašenja koje je održano dan kasnije na stadionu Letzingrund izjavila da je ponosna i presrećna, da je osećaj na postolju jednostavno nezamenljiv.
– Zaista sam presrećna jer kad se popnete na bilo koje od tih mesta na postolju, jednostavno zaboravite na sve teškoće i prepreke koje su stajale na samom putu do uspeha. Nemam vremena za slavlje i suze radosnice jer sezona još nije gotova i vraćam se kući da nastavimo sa treningom. Presrećna sam i zbog medalje, ali izuzetno ponosna što sam dobila poziv od Evropske atletske federacije da predstavljam tim Evrope na Kupu kontinenata koji se održava 15. i 16. septembra u Marakešu. Želim puno sreće svim srpskim atletičarima u nastavku takmičenja – izjavila je Ivana.
Iako je prvo bilo najavljeno da će medalje uručiti dvostruka olimpijska šampionka i evropska rekorderka u skoku udalj Hajke Dreksler, ta čast je pripala generalnom sekretaru Svetske atletske federacije Esaru Gabrijelu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here