Instagram printscreen
Anica Lazić i Lazar Ristovski

Istakla je da joj je razlika u godinama najmanje važna iako je medijima ona najzanimljivija.

Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić, koja se često nađe u centru pažnje javnosti, izaziva brojne reakcije zbog 39 godina razlike među partnerima. Ristovski, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca s impresivnom karijerom iza sebe, uplovio je u ovu romansu nakon razvoda od supruge Danice, s kojom je proveo decenije.

Dok mnogi komentarišu njihov odnos, posebno zbog generacijskog jaza, Lazar i Anica deluju srećno i ispunjeno, ne obazirući se na podeljene stavove i kritike. Uvereni u svoju ljubav, par uživa u zajedničkim trenucima, pokazujući da su emocije jače od godina.

Anica je istakla da se razlika u godinama između njih uopšte i ne i oseća.

– Najviše se piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas kad napune četrdeset godina već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija – rekla je Anica Lazić za Blic.

Anica je u istom intervju ispričala kako je izgledalo kada je glumila u seriju “Drim tim” gde je glumila sa svojim partnerom.

– Meni je to prva veća uloga i velika škola. Ekipa je bila sjajna, za mene je to bio veliki izazov. Izašla sam iz zone komfora i što se tiče kostima jer ja obično nosim svedene boje, belo i krem. Naučila sam dosta – rekla je Anica.

Ona je istakla da joj je bilo najteže da igra upravo sa Lazarom.

– Moram odmah da kažem da mi je bilo najteže da igram sa Lazarom. On je perfekcionista, hoće sve savršeno. Napravi mi pritisak a nismo još ni krenuli da radimo. On je zahtevan pre svega prema sebi, a onda i prema drugima – rekla je Anica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here