Iskasapio dvojicu zbog galame

0

Alen Filet (22), iz Kovina, uhapšen je zbog sumnje da je ubio jednog mladića, a drugog teško ranio.
Prema nezvaničnim informacijama, Filet je nožem po stomaku izbo Branislava Kovačevića (27), koji je preminuo u Urgentnom centru. Teške povrede i brojne ubode i posekotine naneo je i Nenadu Jovanoviću (33), koji je prebačen u pančevačku bolnicu. Kako se saznaje, on nije u životnoj opasnosti.
Zločin se dogodio rano ujutru, oko 3.40. Kovačević se vraćao iz noćnog provoda s drugom Nenadom Jovanovićem. Bili su glasni i čak su galamili, a prošli su ispod prozora Alena Fileta koji je u stanu bio s devojkom. Iznervirani Filet je vikao na njih, a onda je kraj isprepadane devojke otrčao u kuhinju i dohvatio veliki nož, pa izleteo na ulicu.
– Urlao je na Kovačevića i Jovanovića, a onda je nasrnuo njih i mahnito ih izbo nožem. Izgledalo je kao da neće da prestane, ali kada je oborio obijicu Filet je bacio oružje i dao se u bekstvo – priča očevidac koji je kasapljenje gledao kroz prozor.
On kaže da se policija brzo pojavila, verovatno zahvaljujući dojavi nekog od meštana. Malo kasnije uhvatili su na ulici Fileta krvavih ruku.
Hitna pomoć brzo je stigla na lice mesta. Kovačević je bio svestan na putu do bolnice, ali je preminuo u Urgentnom centru. Za nožem kojim je ubijen Branislav Kovačević policija još traga.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here