Printscreen RTV Pink
Dajana Gudić

Glumica Dajana Gudić (34) već godinama gradi glumačku karijeru u Americi, a sada je otvoreno progovorila o tome.

Ona se nekada bavila i manekenstvom, a danas je uspešna u svetu glume. Međutim, kako je istakla, njen put ka uspehu nije bio ni malo lak, te je na početku karijere radila i po 12 sati za 100 dolara.

– Na početku sam jako mala zarađivala, tek sam došla, konkurencija je ogromna. Radila sam za 100 dolara 12 sati, a to je ništa, jer je u LA stan 2.500 do 3.000 evra mesečno, plus računi i nisam mogla da se odvojim od te cimerke. Prvih mesec dana sam jela pirinač, nemam taj kompleks da to krijem. Čula sam da u jednoj diskoteci traže konobarice, tu su izlazili Rijana, Leonardo Dikaprio, to je bio kasting, bilo je 5.000 modela i oni su izabrali samo 20 ljudi. Ja sam zakasnila u taj kasting, ali sam znala da tu moram da se probijem i preko nekog druga promotera sam saznala da gazda te diskoteke svaki ponedeljak izlazi u jednu diskoteku. Ja reko idem tamo, tamo obezbeđenje oko njega, ja došla tamo mršava, i kažem izvinite moram da se upoznam sa Ričijem, obezbeđenje mi je reko da se sklonim ali sam ja sat vremena stajala i mahala mu i onda je on prišao i pitao o čemu se radi – rekla je glumica.

Glumica ga je zamolila da joj da posao u diskoteci uz obećanje da će biti najbolja.

– Ja ga zamolim da mi da posao u njegovoj diskoteci i obećam da ću biti najbolja od svih, da ću najviše prodavati. Rekao mi je da poštuje to što sam stajala tu sat vremena, dao mi je broj telefona i rekao da ga pozovem sutra. Meni je taj posao promenio život, počela sam da zarađujem velike iznose, 1.000-2.000 svaku noć. To je elitna diskoteka, tu dolaze najuspešniji ljudi. Moj posao je bio da stojimo za stolom i pravimo piće. Nas niko nije smarao, jer svako od tih moćnika dođe sa 15 modela. Jedno veče je došao princ iz Saudijske Arabije i dao nam 300.000 u kešu, a mi nismo imale mašinu, pa smo brojale ručno, onda nam je ostavio 30.000 bakšiša tu noć. Počela sam da zarađujem, našla sam stan, iselila se i jedva sam čekala da dođem na Balkan i da mami i sestri platim najbolji hotel u Grčkoj – rekla je ona za “Novu”.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here