commons.wikimedia/Alexey M
Odesa

Ukrajina rizikuje da izgubi Odesu i pristup Crnom moru ako ne pristane na pregovore sa Rusijom, smatra najbogatiji čovek sveta Ilon Mask.

“Ako rat potraje dovoljno dugo, i Odesa će pasti. Ostaje upitno da li će Ukrajina izgubiti potpuni pristup Crnom moru ili ne. Ja bih savetovao da se situacija reši pre nego što se to desi”, napisao je on na svojoj stranici na platformi “X”.

Mask je uveren da je za Ukrajinu tragično bilo to što je napala jaču armiju sa ešalonskom odbranom, minskim poljima i jačom artiljerijom, bez nadmoći u vazduhu i u oklopnim vozilima.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here