Ilič potpisuje na dve godine

0

Partizan je pronašao štopera za Evropu! Slovenački reprezentativac, 31-godišnji Branko Ilič, prvo je pojačanje kluba iz Humske 1 sa kojim će započeti kvalifikacije za Ligu šampiona.
Doskorašnji defanzivac Hapoela iz Tel Aviva dogovorio je saradnju sa crno-belima i u četvrtak je tokom popodneva potpisao ugovor na dve godine, a u zavisnosti od nivoa fizičke spreme možda će zaigrati već u prvom međunarodnom okršaju koji ekipu Marka Nikolića očekuje u utorak protiv HB Torshavna sa Farskih Ostrva.
Posle nekoliko dana pregovora, u četvrtak ujutru su usaglašeni i poslednji detalji, Ilič će najpre na lekarske preglede i ukoliko sve bude u redu, u narednih nekoliko sati očekuje ga parafiranje papira, zatim i predstavljanje na stadionu Partizana.
Zadovoljstvo ovim poslom primetno je u glasu Dragana Đurića.
– Obećali smo da ćemo dovesti štopera, i to smo ispunili. Ilič je naš! Reč je o igraču zavidne karijere, koji ima i evropsko iskustvo i verujemo da će nam njegovo znanje biti od dragocene pomoći u susret kvalifikacijama za Ligu šampiona – rekao je predsednik Partizana.
 

Bonus na spisak
Branko Ilič (31) je karijeru gradio u slovenačkim klubovima Olimpiji i Domžalama, tri sezone proveo je u španskom Betisu, a po jednu od FK Moskvi, Lokomotivi iz Moskve, kiparskom Anartozisu i izraelskom Hapoelu, gde je lane odigrao 29 utakmica.
On će odmah biti kao bonus biti dopisan na spisak igrača na koje Partizan računa za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i konkurisaće za tim koji u utorak od 20.45 igra sa HB Torshavnom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here