I Srbi u trci za ”Ginisa”

0

 

Snažni momci: Miroslav – Miki Stojnić, Ljubiša Mirić i Goran Erić sa Mihaelom Bilerom

Među članovima koordinacionog odbora kluba "Rhiimix" iz Altšetetena, koji će pokušati da ostvare taj podvig i uđu u Ginisovu knjigu rekorda, nalaze se i trojica Srba: Miroslav – Miki Stojnić, Ljubiša Mirić i Goran Erić.

 

Ovaj klub u istočnoj Švajcarskoj osnovan je, inače, sa ciljem da zbliži sve dobronamerne ljude različitih kultura, boje i vere, sa svih kontinenata, a na ideju o obaranju rekorda došao je sadašnji predsednik tog kluba Mihael Biler, poznatiji kao čovek koji je obišao ceo svet na biciklu.

 

Obaranje rekorda za Ginisa trebalo je da se održi tokom projekta "IDA" (Interreligijski dijalog i akciona nedelja) od 14. do 26.septembra ove godine u Altštetenu. Pošto nije održan zbog tehničkih i bezbednosnih problema, novi temin zakazan je za narednu subotu 24. oktobar, na "Saw-Arealu" (Nöllenstr.19) u Vidnau, kod Altštetena.

 

Od 12.00 do 14.00 časova biće sačinjen spisak od 100 ljudi, koji će pokušati da postave svetski rekord, a startovaće u 16.00 časova. Učesnici moraju da imaju dobre i jake cipele, kožne rukavice i ne smeju biti mlađi od 16 godina. Klub "Rhiimix" poziva sve jake i odvažne ljude, iz okoline Altštetena, a i šire, da se priključe ovoj akciji i tako dokažu da su zajedno najjači.

 

Prijave se primaju do 19. oktobra 2009. goodine na broj telefona:+41 79 384 79 18 ili na i – mejl adresu: weltrekordversuch@altstaetten.ch.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here