pixabay.com

Neuspeh je neizbežan deo života. Međutim, kako ćemo reagovati na njega, u velikoj meri zavisi od našeg horoskopskog znaka, pokazuje astrologija.

Neki od nas idu dalje sa lakoćom, ali za druge, neuspeh ostaje zauvek urezan u našim srcima. Ljudi rođeni u ovim znacima najteže podnose poraze.

Lav

Lav je vladar horoskopa. On je taj koji sija, onaj u koga svi gledaju, onaj čija se griva vijori na vetru dok hoda kao da poseduje svet. Ali šta se dešava kada kralj ostane bez krune? Kada ne dobije aplauz ili kada projekat na kojem je radio danima propadne? E, tu na scenu stupa drama dostojna Oskara.

Lavovi imaju potrebu za divljenjem i priznanjem. Kada nešto ne ide po planu, njihov ego ostaje ozbiljno pogođen. Ne samo da će dugo analizirati šta su mogli bolje da urade, već će i potajno da plaču, što je za lava prava katastrofa. Naravno, neće to pokazati, bar ne javno. Umesto toga, on će se povući u svoju „kraljevsku pećinu“, skupljajući snagu za veliki povratak.

Rak

Za Rakove, neuspeh je kao hladan tuš usred zime. S obzirom na to da su izuzetno osetljivi, svaki poraz doživljavaju kao lični atak na svoju dušu. Neuspeh ne vide kao deo procesa učenja, već kao nešto što su mogli da izbegnu da su samo slušali svoj unutrašnji glas.

Kada Rakovi dožive neuspeh, oni će se povući u svoju školjku, kao školjka na dnu okeana. Satima, možda i danima, sve što je pošlo naopako biće u njegovoj glavi. A kada ih pitaju kako su, odgovoriće klasičnim: „Dobro sam“, dok im u očima sija ceo univerzum tuge.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here