Horoskop za utorak, 26. avgust 2014. godine

0

OVAN
Čini vam se da vas prati maler jer sve što pokušavate da otpočnete na neobičan način se izjalovi. Ne odustajte, bitnu ulogu u ovom periodu odigraće vaš partner.
SAVET: vreme je da popustite.

BIK
Ispunjeni ste i zadovoljni. Neki od vas će danas imati priliku da otputuju na nekoliko dana. Odlazak je dobar izbor samo ako je povezan sa poslom.
SAVET: spojite lepo i korisno.

BLIZANCI
Vaš partner ne uspeva da prati tempo koji je vama uobičajen. Izluđuje vas kada neko ne vidi cilj koji je vama toliko kristalno jasan. Pokažite malo više razumevanja.
SAVET: izbegavajte rasprave.

RAK
Pravo vreme za realizaciju napornih projekata kojima ste se bavili ovih dana, naročito ako poslujete sa strancima. Dobar momenat za pokretanje novog biznisa.
SAVET: ne gubite vreme.

LAV
Niste sigurni da li je vaš skorašnji postupak u potpunosti ispravan. Kolebljivost vas uvodi u nesigurnost, a to vam u ovom trenutku nije potrebno.
SAVET: više verujte u sebe.

DEVICA
Imate očekivanja koja nisu realna. Takav pristup vas uvek vodi u razočaranja. Da biste izbegli loš ishod, samokritično preispitajte svoj trenutni kapacitet.
SAVET: gledajte svoja posla.

VAGA
Vraćate se u formu koja je vama poznata. Ipak, nagli priliv energije nosi sa sobom i povećanu tenziju, pa bi bilo mudro da se odreknete dodatnih aktivnosti.
SAVET: strpite se.

ŠKORPIJA
Ne nalazite zajednički jezik sa osobama koje su vam bliske. Ako samokritično pristupite svemu, uvidećete veliki deo svoje odgovornosti koja vas je dovela u takvu poziciju.
SAVET: prihvatite savet.

STRELAC
Nemate taktičnost i ne možete da uspostavite harmoniju sa drugima na poslu, ali ni u ljubavi. Ako odložite sastanke i pregovore, izbeći ćete i nerviranje.
SAVET: unosite više tečnosti.

JARAC
U centru pažnje su partnerski odnosi. Okolnosti se razvijaju u pravcu koji ste želeli i otvara vam se mogućnost da u skorije vreme ostvarite bitnu finansijsku korist.
SAVET: budite strpljivi.

VODOLIJA
Izgledate raspoloženo, ali u vama tinja jako nezadovoljstvo koje svakog časa preti da preraste u bes. Kontrolišite svoje postupke, kriza je prolazna.
SAVET: verujte u sebe.

RIBE
Ne uspevate da razdvojite posao i privatan život. Rešenje je da pronađete način i da se opustite i prestanete da svojim problemima pritiskate one koji vas vole.
SAVET: ne budite opsesivni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here