Horoskop za utorak, 2. septembar 2014. godine

0

OVAN
Pravi je trenutak da smireno saopštite svoje stavove i zatražite promene o kojima dugo razmišljate. Okolina će blagonaklono reagovati na sve što iznesete.
SAVET: čuvajte se prehlade.

BIK
Sve polako dolazi na svoje mesto. Vaše je da ne pričate puno i mirno sačekate da se stvari odigraju do kraja. Veoma će vas obradovati vest o finansijskom dobitku.
SAVET: više se krećite.

BLIZANCI
Prihvatite poziv prijatelja i izađite u provod. Puni ste energije, pa će vam dobro doći malo razonode. Ukoliko nemate partnera, ovo je povoljan dan za novo poznanstvo.
SAVET: ne opterećujte kičmu.

RAK
Loša vest učiniće da vas potresu nečiji problemi. Usmerite svoju pažnju na promene u svom domu i ne dozvolite da vas oneraspolože tuđe tužne priče.
SAVET: više se odmarajte.

LAV
Smeta vam mešanje ukućana u vaše odluke. Razgovor koji ste optimistički započeli, obrazlažući svoje sjajne ideje, završava se nepovoljno po vas.
SAVET: izbegavajte ubeđivanja.

DEVICA
Dobra komunikacija sa nekim ko se nalazi u inostranstvu može vas navesti da poverujete u mogućnost novih kombinacija. Ostanite prizemni, ne zalećite se.
SAVET: više odmarajte.

VAGA
Raspoloženje varira i ovo je jedan od onih dana kad je potrebno da pažljivo kontrolišete svoju eksplozivnost. Izbegnite važne teme jer niste dovoljno taktični.
SAVET: prijaće vam šetnja.

ŠKORPIJA
Budite smireni. Skloni ste ishitrenim postupcima zbog čega dodatno možete iskomplikovati odnose. Izbegnite raspravu i ne namećite svoj stav.
SAVET: sačuvajte svoje mišljenje za sebe.

STRELAC
Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa bližnjima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete dogovore.
SAVET: ne vucite nagle poteze.

JARAC
Smatrate da ste dovoljno prijatni prema svima koji danas imaju priliku da vas sretnu. Nažalost, šta god da govorite, na vašem licu se vidi šta mislite.
SAVET: budite iskreni.

VODOLIJA
Iako niste sigurni odakle dolazi nezadovoljstvo, krivce tražite u bliskom okruženju. Pre nego što nekoga optužite, razmislite šta ste mogli drugačije da uradite.
SAVET: proverite pritisak.

RIBE
Završetak jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaša zasluga je velika, za nagradu očekujte pozitivnu promenu finansijske situacije.
SAVET: više se krećite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here