Horoskop za petak, 18. jul 2014. godine

0

OVAN
Najkorisnije za vas je da popustite čak i kada vam se čini da ste apsolutno u pravu. Pronađite razlog da poverujete da nekad vredi prećutati.
SAVET: pristanite na kompromis.

BIK
U izgledu je tajna veza koja i pored svih čari koje vas sada zanose, u perspektivi može dosta da se iskomplikuje. Ne mešajte nečiju naklonost sa flertom.
SAVET: ne zalećite se.

BLIZANCI
Sami sebi zagorčavate svakodnevnicu. Vaše nestrpljenje vas može mnogo koštati, ako se ne obuzdate, upropastićete nešto što je moglo da se završi u vašu korist.
SAVET: častite sebe masažom.

RAK
Izbegnite važne razgovore. Ukoliko imate potrebu da promenite nešto na svom radnom mestu, sačekajte povoljniji trenutak jer dan nije pogodan za to.
SAVET: posvetite više pažnje partneru.

LAV
Konačno su vam dostupne važne informacije. Poslušajte svoju intuiciju i postupite onako kako osećate iako to podrazumeva određenu dozu rizika.
SAVET: verujte u sebe.

DEVICA
Previše ste sebični i razmišljate samo o ostvarenju sopstvenih ambicija. Ako biste bili tolerantniji prema drugima, uvideli biste koliko ste na krivom putu.
SAVET: preispitajte svoje stavove.

VAGA
Dan počnite bez žurbe, jer se jutarnja nervoza prenosi na ostatak dana koji nije povoljan za ozbiljne razgovore. U odnosu sa pretpostavljenima budite strpljivi.
SAVET: izbegavajte raspravu.

ŠKORPIJA
Napravite prioritete i ne insistirajte na sitnicama jer kategoričnim stavom nepotrebno zatežete odnose. Dan nije povoljan za pravne poslove kao ni za putovanja.
SAVET: budite odmereni.

STRELAC
Izloženi ste snažnim pritiscima pa je zbog toga pred vama izuzetno napet dan. Reagujte smireno i klonite se oštrih rasprava, posebno sa ukućanima.
SAVET: čuvajte dokumenta.

JARAC
Ne dozvolite da vas obeshrabre iznenadne poslovne promene, moguć je nesporazum ili pogrešna vest. Okolnosti nisu nepovoljne iako je nastala velika zbrka.
SAVET: ne komentarišite tuđe odluke.

VODOLIJA
U prilici ste da započnete isplativ posao ili da ugovorite saradnju sa uspešnom osobom koja omogućava stalne prihode. Koristan savet možete dobiti od prijatelja.
SAVET: prihvatite sugestije.

RIBE
Nije vam po volji organizacija unutar porodice. Bez obzira što ste većim delom u pravu, niste u prilici da ukućanima nametnete svoj ritam.
SAVET: poštujte različitosti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here