Horoskop za četvrtak, 10. jul 2014. godine

0

OVAN
Istovremeno vam stiže više poslovnih ponuda. Nijedna nije ono što ste želeli, ali, ukoliko je neka od njih vezana za inostranstvo ili inostranu firmu, spremno je prihvatite.
SAVET: ne kolebajte se.

BIK
Malodušnost koja vas je obuzela može prouzrokovati preteranu osetljivost na svaku provokaciju koja vam je upućena u radnoj sredini.
SAVET: ne prihvatajte sve zdravo za gotovo.

BLIZANCI
Ne idite sami u veliku kupovinu, jer vaš izbor može biti pogrešan. Svaki savet koji danas dobijate od jednog člana porodice biće kvalitetan i tačan.
SAVET: ne precenjujte sebe.

RAK
Razgovor s uticajnom osobom otvoriće vam priliku da se oprobate u novom poslu. Neophodno je da uložite dodatan trud da bi ceo poduhvat rezultirao uspehom.
SAVET: budite uporni.

LAV
Usredsređeni ste na finansije i osnovnu egzistenciju. Očekujete pomoć sa strane iako znate da je nećete dobiti u skorijoj budućnosti.
SAVET: ne gubite vreme.

DEVICA
Preduzimljivi ste i spretni, pa je šteta da energiju trošite na nevažne sitnice kojima vas saradnici opterećuju. Pravi je trenutak za krupne planove i odluke.
SAVET: preuzmite odgovornost na sebe.

VAGA
Rešićete se briga na materijalnom planu. Predstoji vam nova ponuda za dodatan posao kojim vam, osim velikih obaveza, donosi i značajnu finansijsku dobit.
SAVET: više spavajte.

ŠKORPIJA
Dan nije povoljan za obavljanje složenih poslovnih zadataka jer vam je koncentracija u opadanju. Pazite na dokumenta jer možete izgubiti važne papire.
SAVET: oprezno na ulici.

STRELAC
Na poslu vas čeka neprijatno iznenađenje. Ne paničite. Prepustite drugima da istupe ispred vas jer i najbezazlenije situacije mogu vas uvući u velike probleme.
SAVET: kontrolišite nervozu.

JARAC
Iskoristite dinamiku ovog dana i plasirajte svoje ideje kompetentnim ljudima. Nailazi solidan poslovni period, pa ga na vreme spremno dočekajte.
SAVET: ne zapostavljajte voljenu osobu.

VODOLIJA
Danas ćete se naći u sukobu sa osobama koje vas emotivno iritiraju. Može vas obuzeti nekontrolisan bes pri spoznaji da neko manipuliše vašim osećanjima.
SAVET: ne nasedajte na provokacije.

RIBE
Spremni ste na sve jer vam se čini da za to postoje opravdani razlozi. Dopuštate da vas emocije povedu iako su u pitanju ljudi koji nemaju dodirne tačke s vama.
SAVET: ne mešajte se u tuđa posla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here