Horoskop

0

OVAN
Preispitujete svoje odluke, iako znate da nema povratka na staro. Hvata vas osećaj nemoći i očaja. Okrenite se bližnjima, tamo vas čeka puno topline.
SAVET: ne budite pesimistični.

BIK
Kako god se preračunate, nemate dovoljno novca za sve potrebe. Situacija jeste zabrinjavajuća, ali ako se predate, može vas uhvatiti panika.
SAVET: ne analizirajte preterano.

BLIZANCI
Nove okolnosti vas vraćaju na početnu poziciju. Najbolje što možete da uradite jeste da se pomirite sa situacijom. Ponekad je najteže prepoznati kada treba odustati.
SAVET: ne tražite krivce u drugima.

RAK
Odnosi sa ukućanima postaju sve napetiji. Pazite šta izjavljujete i obećavate jer vas nepredviđene okolnosti mogu sprečiti u nameri da održite reč.
SAVET: ne pozajmljujte novac nikome.

LAV
U prilici ste da prisustvujete zabavi na kojoj ćete ostvariti nova poznanstva. Među novostečenim prijateljima biće i neko ko će vas zainteresovati.
SAVET: opustite se.

DEVICA
Zbog sitnice možete planuti, pa vam zbog toga preti rasprava sa ukućanima. Vaša napetost je nepodnošljiva, vreme je da se korigujete.
SAVET: više rekreacije.

VAGA
U iskušenju ste da donesete brzu odluku od koje vam zavisi smer u kome će se dalje razvijati vaša karijera. Pažljivo razmotrite sve detalje.
SAVET: ne potpisujte dokumenta.

ŠKORPIJA
Vreme je da partneru otvoreno saopštite šta mislite. Ipak, budite odmereni jer svaka isključivost ili kategoričan stav govori o tome koliko ste nesigurni.
SAVET: budite iskreni.

STRELAC
Napeta atmosfera u kući pojačava vašu preosetljivost. Imate podršku porodice, ali vam se čini vam je ne pokazuju na način koji vi želite.
SAVET: ne budite sitničavi.

JARAC
Dobijate poziv na zabavu sa poslovnim saradnicima. Prihvatite bez kolebanja jer se u takvim, naizgled neobaveznim druženjima podele najbolji poslovi.
SAVET: budite odlučni.

VODOLIJA
Ako se bavite kreativnim poslom, ovaj dan je povoljan za nastavak rada na starim projektima koje ste prekinuli zbog nedostatka novca.
SAVET: ne gubite vreme.

RIBE
Znate da se nikada nećete navići na novonastale okolnosti. Ne zaboravite da je sve onako kako ste baš vi želeli, pa čak i ono što vam danas ne odgovara.
SAVET: rešenje je u vama.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here