Horoskop

0

OVAN
Raspoloženje je u usponu, pa je šteta da energiju trošite na nevažne sitnice kojima vas saradnici opterećuju. Pravi je trenutak za krupne planove i odluke.
SAVET: preuzmite odgovornost na sebe.

BIK
Predstoji vam nova ponuda za posao koja vam, osim velikih obaveza, donosi i značajnu finansijsku dobit od koje ćete rešiti važne probleme.
SAVET: više spavajte.

BLIZANCI
Niste u formi i ne osećate se spremno da biste obavili složene poslovne zadatke. Pazite na dokumenta jer možete izgubiti važne papire.
SAVET: oprezno na ulici.

RAK
Sledi vam neprijatno iznenađenje, ali ne paničite. Prepustite drugima da istupe ispred vas jer i najbezazlenije situacije mogu uvući u velike probleme.
SAVET: kontrolišite nervozu.

LAV
U prilici ste da uradite nešto čime ćete privući pažnju okoline. Kad su u pitanju takve situacije, morate biti svesni da će uvek biti onih koji vas ne podržavaju.
SAVET: ne zapostavljajte voljenu osobu.

DEVICA
Otvoreno se suprotstavljate osobama od kojih zavisite. Kontrolišite svoju impulsivnost jer vas bes može uvući u još nezavidniji položaj.
SAVET: ne nasedajte na provokacije.

VAGA
Kolebate se da li da se borite za svoje stavove jer niste sigurni da ste u pravu. Preuzmite inicijativu i dopustite da vas instinkt povede jer ste na dobrom putu.
SAVET: budite odlučni.

ŠKORPIJA
Pred vama su interesantne mogućnosti. Dobrim raspoloženjem, komunikativnošću i šarmom osvojićete simpatije osobe s kojom vam predstoji saradnja.
SAVET: kontrolišite nervozu.

STRELAC
Rezultati nisu srazmerni trudu koji ste uložili. Gubite veru u uspeh, pa vas to može poremetiti na putu koji ste sebi zadali. Ne odustajte bez borbe.
SAVET: ne potcenjujte sebe.

JARAC
Neraspoloženi ste, pa zbog toga osećaj koji vas je obuzeo može prouzrokovati preosetljivost na provokacije koje su vam je upućene u radnoj sredini.
SAVET: ne prihvatajte sve zdravo za gotovo.

VODOLIJA
Imate priliku da se oprobate u novom poslu. Neophodno je da uložite dodatan trud i savladate nova znanja da bi ceo poduhvat rezultirao uspehom.
SAVET: budite uporni.

RIBE
Svu pažnju ste usmerili na rešavanje porodične situacije. Iako na prvi pogled sve deluje povoljno, biće vam potrebno još puno strpljenja pre konačnog raspleta.
SAVET: ne gubite nadu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here