Horoskop

0

OVAN
Danas su glavna dešavanja koja obećavaju prijatne sate u društvu prijatelja. Planirate putovanje sa grupom ljudi među kojima je neko ko vam se sviđa.
SAVET: ne zalećite se.

BIK
Brinete zbog posla kojeg ste se prihvatili precenivši svoje kapacitete. Ne dopustite da vas ponos spreči i na vreme potražite savet kako da se izvučete.
SAVET: budite više samokritični.

BLIZANCI
Situacija je previše obećavajuća da bi bila realna. Nije povoljan dan za nove početke. Ako sada uradite nešto slično, mogu vas iznenaditi komplikacije.
SAVET: ostanite strpljivi.

RAK
Promene mogu poremetiti uobičajen ritam vaše svakodnevnice. To može biti korisno, ali samo ukoliko obuzdate svoju težnju ka idealizmu.
SAVET: budite samokritični.

LAV
Tenzira vas to što ste za danas ostavili previše obaveza. Pravi je trenutak da do izražaja dođe vaš istančan osećaj za vreme, na taj način ćete sve brzo nadoknaditi.
SAVET: ne upadajte u nepotrebnu nervozu.

DEVICA
Dobra vest može odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostive razlike unutar vašeg porodičnog okruženja. Malo poboljšanje u kući povratiće vaše samopouzdanje.
SAVET: prihvatite ruku pomirenja.

VAGA
Teška situacija će se pretvoriti u pravu katastrofu ukoliko ne pristanete na kompromis. Ozbiljno razmislite o predlogu rešenja koje možete dobiti danas.
SAVET: ne odlučujte srcem.

ŠKORPIJA
Preterana tvrdoglavost vam nanosi štetu. Deprimira vas i nerazumevanje okoline za ideje koje vi jasno vidite, a koje drugi smatraju beskorisnim.
SAVET: pripazite sinuse.

STRELAC
Zabrinjava vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu. Pokušajte da pronađete rešenje jer će vam se dugoročno to isplatiti.
SAVET: ne namećite svoje mišljenje.

JARAC
Jednoj bliskoj osobi je neodložno potrebna vaša pomoć. Iako niste u formi, pružite koliko možete jer će vam se uskoro sve to, na drugi način, vratiti.
SAVET: pripazite se infekcija.

VODOLIJA
Dobra koncentracija vam daje šansu da ovaj dan posvetite kreativnim aktivnostima. Ovo će vam pomoći da bezbolnije prevaziđete iskušenja koja vam stižu.
SAVET: naspavajte se.

RIBE
Muče vas problemi koji su materijalne prirode. Previše ste se prepustili crnim mislima. Razmislite da li je to pravi uzrok vaše uznemirenosti.
SAVET: više se odmarajte.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here