Printscreen/Youtube
Haris Džinović

Pevač Haris Džinović je prisustvovao zakazanom ročištu s bivšom suprugom Melinom oko podele imovine, a za Blic se osvrnuo na razvod.

– Na tu temu ne odgovaram ništa. Ovo je jedno procesno ročište povodom razvoda braka. Razveo se Ben Aflek dva puta, što ne bih ja – rekao je pevač.

Na pitanje planira li se ponovno ženiti, odgovorio je: “Ne verujem. Ne znam zašto bih. Razvodi pljušte sa svih strana. Totalno je bez veze, sve to može biti lagano. Takvo je vreme, tako ljudi žele… Ali ne kopam po tuđim stvarima i svoje stavljam pod prljav veš.”

Upitali su ga i je li ponovno zaljubljen.

– Ma, kakvi. Taman posla da se ja u ovim godinama zaljubljujem – rekao je kratko Haris.

U martu se razveo od Meline

Podsećamo, Haris se u martu razveo od supruge Meline, s kojom ima dvoje dece.

– Jako sam razočaran time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije mi žao novca, žao mi je nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje – rekao je pevač nakon razvoda.

– Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unatrag. Nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi skaču – govorio je još.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here