Tanjug

Hakeri koji su nedavno onesposobili onlajn sistem Elektroprivrede Srbije (EPS) i potom zatražili svojevrsni “otkup” kako bi sve podatke vratili vlasnicima, objavili su u četvrtak na internetu više od 34 gigabajta korisničkih podataka i omogućili njihov daunloud preko Qilin bloga, na Onion mreži, objavili su mediji.

Istovremeno je najavljeno da će drugi deo EPS-ove baze podataka biti objavljen u ponedeljak 22. januara.

Do linka koji vodi ka mogućnosti za preuzimanje do sada objavljenih podataka, moguće je doći na društvenim mrežama.

4 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. SRBIJA USKORO PRELAZI NA EVRO.

  2. ovo je opasno. kako su iz EPSa dozvolili da se desi ivakvo nešto. i ne samo eps nego i država, policija, hakeri se zezaju sa nama. Ima kvalitetnih ljui koji mogu da zaptite potke, ako ih nema u EPSu neka potraže u privatnom sektoru

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here