Grobari: “Mi postojimo zbog Partizana, a ne obrnuto”!

0

 

"U pojedinim medijima od 20. aprila pojavile su se informacije iz ‘pouzdanih grobarskih izvora’ po kojima će navijači Partizana u utorak u dvorani "Pionir" u meču sa FMP Železnikom navodno baciti sezone karte na parket, što nema veze sa istinom. Cilj ovakvih laži je potpaljivanje ‘Grobara’ kako bi nekim eventualnim senzacijama punili novinske strane. Oni tim izmišljotinama ne mogu da poremete odnos navijača i Košarkaškog kluba Partizan, jer mi postojimo zbog Partizana, a na obrnuto", kaže se u saopštenju Grobara, objavljenom na sajtu navijačke grupe "Južni front".

 

Jedan od predstavnika ‘Grobara’ Predrag Simić, alijas Sima Srbija, objasnio je da se tačno zna ko u ime navijača sme da govori u javnosti.

 

"Anonimni sagovornici ne postoje i oni su izmišljeni od strane novinara. Zapitajmo se samo šta će ti mediji objaviti ako se kojim slučajem desi da ‘Grobari’ ipak otputuju u Pariz", poručio je Simić.

 

Inače, košarkaši Partizana pobedili su u dvorani "Pionir" ekipu FMP Železnika ubedljivim rezultatom 79:67 (17:12, 21:20, 28:18, 13:17) u  meču 4. kola Superlige Srbije.

 

 

Utakmicu u "Pioniru" gledalo je oko 2.000 gledalaca i nije bilo najavljenog bacanja sezonskih ulaznica na parket od strane navijača crno-belih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here