Grci uzeli trofej

0

 

Solidni Kikersi iz Alema su u polufinalu sa 4:3 poraženi od SG Limera, pa su se morali zadovoljiti četvrtim mestom, a favorizovani Junajted Hanover bio je tek peti. Za najboljeg igrača turrnira jednoglasno je proglašen Stavros Aleksandis, a titulu najboljeg golmana poneo je Viktor Rups, čuvar mreže domaćina.

 

Sa osam golova Daniel Janković, bivši i verovatno budući igrač JU 96 bio je najuspešniji strelac.

 

Mnogobrojni gosti iz drugih mesta, Srpski klub Bremen, Srbija Kasel i najbrojniji "Nikola Tesla" iz Hamburga, nisu osvojili nagrade, ali su osvojili simpatije publike i zahvalnost organizatora.

 

Za tri pehara i tri novčane nagrade nadmetalo se 12 ekipa: prvi i drugi tim JU 96, Srbija Kasel, "Nikola Tesla" iz Hamburga takodje sa dva sastava, Srpski klub Bremen, SG Limer, DJK Hanover, FK Balkan, Livada, JU market i Alemer Kikers iz Hanovera.

 

Turnir je veoma dobro organizovan, a sudije Zoran Aladžić i Osman Vajbil-Osti nisu imali težak posao. Jer, ceo turnira, a trajao je od 10 do 20 časova, prošao bez incidenata i ozbiljnijih povreda. Tribina hale "Rudolf Habiht" bila je puna, a prema proceni organizatora bilo je više od 500 gledalaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here