Ginhajm: Kartoni umesto golova

0

Ovako, kada su gosti postigli prvi pogodak u 12. minutu već se mogao naslutiti ishod ovog, za opstanak Tempa, veoma važnog meča. Tempo posle vodjstva gostiju nastoji da izjednači, ali to im ne polazi za nogom.

 

Teško dolaze u priliku da šutiraju, a Dančić je još jednom, pred kraj prvog poluvremena, sa samo dva metra promašio gol. Celo prvo poluvreme, stekao se takav utisak, sudija je mnogo češće svirao prekršaje za goste, što je kod naših igrača na terenu stvaralo vidljivu nervozu i nezadovoljstvo.

 

Teško do gola: Tempo u jednom od napada

 

Ovo nezadovoljstvo je eksplodiralo u drugom poluvremenu, tačnije 15 minuta pre kraja, kada su živce izgubili Lukić i Čolak i obojica zbog prigovora dobili žuto-crvene kartone. Sa dva igrača manje "tempovci" su teško mogli parirati rivalu, koji u tom periodu postiže tri pogotka. Počasni pogodak za Tempo postigao je V. Perošević u 80. minutu i bilo je to konačnih 4:1 za Vatanspor.

Petica "rezervista"
 

U predigri je drugi tim Tempa dobio GSU sa 5:0 (2:0), golovima Jevtića (2), Filipovića, Kovačića i Mitrovića. Ovom pobedom u 16 kolu "rezervisti" Tempa nastavljaju sjajnu seriju. U poslednja četiri kola dali su 27 golova, primili samo dva i nalaze se, sa 23 boda, na odličnom 7. mestu Krajs "B" lige.

Tempo je ostao na 15. predposlednjem mestu, a direktni konkurenti za ispadanje mu polako odmiču u gornji, sigurniji deo tabele. Igračima Tempa u ovoj situaciji, da bi pobedjivali, nedostaje kondicija i dobri nervi. Verni navijači Tempa se i dalje se nadaju da će se dogoditi preokret i da će njihovi ljubimci, već sledeće nedelje, zaigrati kao nekad.
 

GRUPENLIGA

KSV Tempo – TSV Vatanspor HG 1:4 (0:1)

FRANKFURT

 

Stadion: Tempa.
Gledalaca: 110.
Strelac: V. Perošević u 80. minutu.
.Žuti kartoni: Malbaša u 28, Lukić u 44 i Čolak u 57. minutu.
Crveni kartoni: Lukić u 73. i Čolak u 75. minutu.
TEMPO: Grubač, Marković , Lukić, Z. Perošević, Ratić (Ostojić), Katanović, Dubačkić (V. Perošević), Živković (Marinković), Malbaša, Dančić, Čolak.
 

Pozicija na tabeli:
15. Tempo 16 3 4 9 16:38 13

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here