FULEKO JAVLjA

0

 

 

Čvrsta ruka Don Kapela

Legendarni italijanski stručnjak, selektor Rusije Fabio Kapelo, poznat je po čvrstoj disciplini i restriktivnim merama, a to su na svojoj koži osetili i reprezentativci "zbornaje".
Iskusni strateg je, naime, svojim izabranicima zabranio korišćenje Tvitera, Fejsbuka, Instagrama ili bilo koje druge društvene mreže dok traje Mondijal.
– Moraju da se suzdrže mesec dana, a kada se vrate kući neka divljaju. Tvitovi ponekad mogu da budu nezgodni, ako nisu napisani na inteligentan način, pa tako želim da sprečim bilo kakve smetnje i probleme dok smo ovde – rekao je temperamentni Kapelo.

Seksi moteli prava atrakcija

Cene smeštaja u hotelima širom brazilskih gradova nisu baš jeftine, a i solidno su popunjeni. Zato su sve popularniji seksi moteli, koji pružaju određeni vid zabave, jer osim standardnih soba nude i one sa privatnim bazenima i erotskim odajama.
Daleko od toga da su sobe u ovim motelima jeftine, jer dan košta između 105 i 620 dolara, ali postoji mogućnost i da se iznajme na pola sata. Po strukturi i te kako podsećaju na bordele, ali vlasnik ovih lanaca motela ističe da je koncept potpuno drugačiji.
– Seksi moteli su veoma pogodni. Prosečna cena za hotelske sobe tokom Svetskog prvenstva iznosi oko 287 dolara, dok je kod nas oko 219 – istakla je potparolka Kejt Merilis.

Mesi se iskupio

Mnogo prašine podigao je Lionel Mesi kada mu je javnost zamerila što se nije pozdravio sa jednim dečakom, koji mu je prišao pre početka utakmice između Argentine i BiH.
Kako se kasnije moglo videti na snimku, Mesi se javio drugom dečaku, a objasnio je kasnije da mališana koji je želeo da se pozdravi sa njim nije primetio.
Da bi dokazao da kao otac ne bi nikada učinio takvu stvar i izbegao da se pozdravi sa klincem, kapiten Argentine je ispunio želju mališanu i našao se sa njim u hotelu, gde su smešteni "gaučosi", a taj trenutak su ovekovečili i fotografijom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here