Fudbaleri Srbije 08 i dalje prvi na tabeli

0

Posle ove pobede, Srbija 08 nalazi se na prvom mestu sa maksimalnih 21. bodom, a prati je jedino Marsvize, koji je takodje neporažen u dosadšanjem toku prvenstva.

 

Srbija 08 nije imala lak zadatak u minulom kolu, o čemu svedoči podatak da je u vođstvo došla tek u 39. minutu, golom Miodraga Simića. Samo minut kasnije domaćin je izjednačio i otišao na pauzu, u nadi da će protiv lidera na tabeli uspeti da izbori barem nerešen rezultat.

Debi mladog Đakovića

U dresu prvog tima Srbije 08 debitovao je Rade Đaković, veoma talentovan igrač, koji ima samo15 godina. Zalaganjem u mladjim kategorijama, ali i talentom nametnuo se treneru Damnjanoviću, koji ga je pozvao u prvi tim. Kada je već reč o podmlatku Srbije 08, mališani ispod deset godina sve su uspešniji, u konkurenciji timova sa mnogo dužom praksom rada sa mlađim kategorijama. U prošlom kolu Srbija 08 uspela je da remizira protiv Helas Kagrana – 0:0.
Mladi ispod 19 godina bili su manje uspešni i poraženi su sa 7:0 od turskog tima Viena Tukguzu.

 U nastavku, Jelou star je, čak, došao do prednosti, pogotkom u 47. minutu, ali su srpski fudbaleri na vreme dodali gas. U 61. minutu igrač i trener Nemanja Damnjanović je izjednačio, u 75. Dragan Muratović je preokrenuo rezultat i doveo svoj tim u vođstvo, a da bi konačni rezultat postavio Damnjanović svojim drugim golom, u 76. minutu.

 

Odluka o jesenjem prvak mogla bi da bude doneta u narednom kolu, u kojem se sastaju dve vodeće ekipe – Marsvize gostuje Srbiji 08.

 

SRBIJA 08: Saša Pavlović, Aleksander Gajičić (Saša Živulović), Aleksandar Milosavljević, Jovan Rakić, Radenko Mrkonjić, Darko Cvijetinović (Rade Đaković), Miodrag Simić, Marko Ristić, Dragan Muratović(Dragan Marković), Nemanja Damnjanović, Slobodan Avramović.

 

 

 

Derbi u subotu

Raspored za naredni vikend – subota:
09.30 – selekcija do12 godina: Srbija 08 – Post SV (Stadion Mautner)
14.30 – prvi tim: Srbija 08 – Marsvize (Stadion Mautner)
16.30 – selekcija ispod 15 godina: Srbija 08 – Jang stars Centimeter (Stadion Mautner)
18.00 – selekcija ispod 19 godina: Srbija 08 – RSV Marianum Post 17 (Stadion Mautner)
Nedelja :
10.20 – selekcija ispod 10 godina: Viner Linien – Srbija 08 (Stadion Raks)

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here