Fudbaleri se i dalje odmaraju

0

Iako hanoverski FK JU 96 praktično nema kadrovskih i klupskih problema, pomoćni trener Aleksandar Trifunović, koji zamenjuje odsutnog Petra Grozdanića, veoma zabrinuto očekuje nedeljni susret u Londama. Jer, veći broj fudbalera se još nije vratio s odmora. Ipak, i s nekompletnim igračkim kadrom na pripremnom turniru u Šlos Riklingenu dogurali su do polufinala. U upravi i stručnom štabu ništa se nije promenilo, a osim što su svi fudbaleri ostali, došli su i neki novi, pa stručni štab ne krije optimizam:

Turčin povisio kiriju
FK Sparta iz Lagenhagena, čiji teren i prostorije koristi naš klub, promenio je vlasnika. A novi vlasnik, jedan poslovni Turčin, odmah je povisio kiriju, što je još jedno neugodno iznenađenje za naš klub pred početak nove sezone.

– Veoma smo srećni što nas nisu napustili Dejan Bubulj, Aleksandar Trkulja, Đorđe Tešić i Saša Dimitrijević, koji su imali ponude iz klubova višeg ranga – naglašava Trifunović.
U klub su stigla četiri pojačanja, a u pitanju su iskusni fudbaleri s proverenim tehničkim znanjem. Iz Engelbostela su došli Boris Štenaj (26), Aleksandar Ken (24) i Aleksandar Luft (27), a crveni dres će obući i 28-godišnji Španac Vladimir Flores. Ken se najbolje pokazao na levom, a Luft na desnom krilu. Boris Štenaj će pojačati navalni red, a za Floresa Trifunović ističe da je izvrstan vezista.
– Atmosfera u klubu je sjajna, ali zbog godišnjih odmora do kraja avgusta biće "krpljenja". Ipak, nekako ćemo pregurati tih nekoliko prvih kola – kaže Trifunović, koji ne krije da je cilj kluba i ove sezone plasman u viši rang.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here