FSS upozorio navijače

0

FSS je naveo da je najvažnije da navijačke grupe oba kluba budu upoznate sa merama koje će biti preduzete na stadionu u cilju bezbednosti gledalaca i učesnika finala.

 

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde počeće u 20,30 ccasova, a kapije stadiona biće otvorene dva sata ranije.

 

U saopštenju FSS se navodi da će pri ulasku na stadion biti sprovedena najstroža kontrola i da će biti zabranjeno unošenje pirotehničkih sredstava i drugih predmeta koji bi mogli da nanesu povrede.

 

"Navijači neće smeti da okače zastave na ograde Partizanovog stadiona, a zabranjeno je unošenje vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, alkohola, psihoaktivnih supstanci i predmeta bilo koje vrste koji bi mogli da se koriste za sve oblike povređivanja. Zabranjeni su i transparenti i zastave veće od dva metra, rasistički i politički materijali koji pozivaju na nasilje i ostali predmeti koji bi mogli da naruše bezbednost ljudi ili pričine materijalnu štetu. Navijači ne smeju da se penju na ogradu i da ulaze u teren i da sprečavaju redarsku službu, policiju, vatrogasce i lekarsku službu da obavljaju svoj posao", navodi FSS i podseća da svaki navijač mora da poštuje uputstva organizatora ili će mu biti uskraćeno pravo boravka na stadionu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here