Tanjug
Filip Krajinović

Teniser Filip Krajinović izjavio je danas u Beogradu da mu je uvek bila čast da igra za reprezentaciju Srbije.

Teniski savez Srbije je danas organizovao ceremoniju u čast Krajinovića, koji je 20. avgusta saopštio da je završio igračku karijeru.

Ceremonija je organizovana u hali “Aleksandar Nikolić” posle pobede srpskog dubla Novak Đoković/Hamad Međedović protiv Aristotelisa Tanosa i Petrosa Cicipasa u duelu Svetske grupe jedan Dejvis kupa.

– Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima – izjavio je Krajinović.

On se potom obratio selektoru Srbije Viktoru Troickom.

– Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam. Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajaćete mi puno – dodao je Krajinović, koji je potom dobio plaketu od TSS.

Teniska reprezentacija Srbije izborila je danas ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, pošto je povela sa 3:0 protiv Grčke.

Đoković i Međedović su pobedili Tanosa i Cicipasa 6:3, 3:6, 6:3.

Miomir Kecmanović je juče u prvom singl meču pobedio Aristotelisa Tanosa 6:3, 6:3, dok je Đoković potom nadigrao Janisa Ksilasa 6:0, 6:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here