”Fejtles” sutra u BelEkspo centru

0

Britanski bend, koji predvode Maksi Džez (Maxi Jazz) i Sister Blis (Sister Bliss), u Srbiju dolaze u okviru serije ekskluzivnih koncerata koji predstavljaju uvertiru za njihovu veliku festivalsku turneju.

 

Već su potvrđeni njihovi nastupi na festivalima "Sziget" (Mađarska), "Oxegen" (Irska), "T in the Park" (Škotska), "Global Gathering" (Velika Britanija), a nedavno su najavljeni i kao zvezde glavne bine ovogodišnjeg "Glastonbury festivala" (Velika Britanija).

Nedavno su objavili spot za pesmu "Not going houm" (Not Going Home), koji je bio najgledaniji na sajtu "Jutjub" te nedelje, a novi album pod nazivom "Dens" (The Dance) fanovi mogu da očekuju već 16. maja.

 

"Fejtles" u Srbiju dolaze u desetočlanoj postavi uz još blizu 20 ljudi iz menadžmenta i produkcije.

Pored frontmena Maksi Džeza i Sister Blis na klavijaturama, koncertnu postavku čine još i gitarista, basista, bubnjar, perkusionista i prateći vokali, a sve to dopunjeno odličnom produkcijom zbog koje su "Fejtles" poznati kao "globalna dens atrakcija".
Ulazi BelEkspo centra otvaraju se u 21 čas.

 

U 22 časa prvi na scenu izlaze domaće elektro zvezde "Gud gajs" (The Good Guys), a "Fejtles" počinju koncert u 23.30 kada se sa bine očekuju neki od najvećih hitova benda kao što su "Insomnia" (Insomnia), "Gad iz di-džej" (God is a Đ), "Salva Mea", "Mjuzik meters" (Music Matters), ali i neke pesme sa najavljenog albuma "Dens".
Nakon koncerta "Fejtlesa" nastavlja se žurka do ranih jutarnjih časova uz domaće di-džejeve i grupu "SevdahBABY".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here