Farma: Ode Ivan “200 na sat”

0

 

Ivan, kojeg je nominovala publika, i Nemanja koji je dobio najviše štapića VIP seljaka, fizički su se borili za opstanak na Farmi.

 

Ivan je mnogo teže podneo izolaciju, a pred kamerama nije krio suze jer "dođe čoveku, nekad, tako iz čista mira, da se isplače", što je njegovim sinovima, koji su ga čekali u studiju, bilo mnogo smešno.

 

Njegova supruga Marina je rekla da je to sve normalno i da je Ivan takav.

 

Nemanju su iz studija bodrili roditelji Biljana i Dušan Stevanović, a mama je potvrdila da je ljubomoran kao i otac.

"Gladijatori" su spojeni kanapom, dok su iza njihovih leđa postavljene po tri potkovice koje trebaju da dohvate i nekoliko koraka dalje okače na kuku. Iako izgleda lako, ni malo tako nije delovalo i u Areni u Lisovićima.

 

Nemanja je bio u blagoj psihičkoj prednosti s obzirom da ga je bodrila devojka Milena, kojoj nije ni rođendan čestitao, jer je bio u prostorijama za izolaciju.

 

Iako je Ivan dao sve od sebe, "golupčić" je bio spretniji i uspeo da se pre njega domogne sve tri potkovice, a i naklonost publike (68 odsto glasova) i ostane u igri za 100.000 evra.

 

Farmeri su ivana ispratili horski pevajući njegov hit "200 na sat", a on im je u hip-hop stilu čestitao Vaskrs. Jedan za drugog su rekli da su imali predrasude, ali da je sve "palo u vodu" kada su se upoznali.

 

"Sjajan je lik i super čovek", bio je i Ivanov i Nemanjin odgovor za protivnika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here