Farma: Dragana je kriva za sve!

0

Nemanja i Milena su shvatili da ih gledaoci ne vole

 

"Eto, opet smo mi loši. Mi smo divni prema Dragani, a ispadamo loši. Eto, Gagi, mi čak nećemo ni da se ljubimo pred njom jer ja znam kako bi meni bilo na njenom mestu", pričala je Milena, a Gagi je klimao glavom i potvrđivao da je Dragana veoma drčna devojka, te da nema stav i karakter.

Nemanja kome su do sada za ružno ponašanje bili krivi Sajko, Maca, Vlada, zadruga, mediji i svi ostali, sada je ponovo našao žrtvu na čija će leđa da svali sve svoje greške.

"Zbog nje ja ispadam loš na kraju, a štitio sam je od novinara. Pa, Milena i ja smo krili vezu da njoj ne bude teško", ponavljao je Nemanja više za sebe, vrlo nervozno.

Milena ga je smirivala: "Ljubavi, ti si toliko dobar i povlačiš dobre poteze, a na kraju ispadaš loš. Dragana je ovde ušla s nekim predrasudama, ma ne valja, ljubavi, biti dobar", branila se Milena, pokušavajući da objasni svima kako su oni dobri, a Dragana loša.

Svi prisutni su se složili, a Nemanja je potom počeo da besni. "Išao sam u muzičku školu, svirao sam harmoniku, klavijature. I onda dođe Dragana i zbog svađe između Milene i mene svi bacaju drvlje i kamenje na nas. I šta je to, ja se od malena mučim i onda neka bivša devojka postane VIP ličnost", negodovao je Nemanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here