Foto: Printscreen
Eva Ras

Poznata glumica neretko iznenadi izjavama o svom privatnom životu, a jednom prilikom priznala je da nije bila verna suprugu.

Eva Ras otvoreno govori o brojnim tabu temama, pa je tako umela da opravda i svoje afere za koje je tvrdila da su nastajale iz čiste ljubavi.

– Nema razlike između muškarca i žene, isto je to… Svima treba ljubavi, nežnosti, pažnje, a kada to u nekom odnosu ili braku nedostaje, logično je da ćemo potražiti na drugom mestu. Varala sam Rasa u braku, ali sam to činila čistog srca i iz ljubavi. Ja sam se zaljubljivala u druge muškarce, volela sam ih. Ne treba vulgarizovati takve odnose i svoditi ih na kombinacije ili afere, kako ljudi vole da kažu. Takvi odnosi su iznad toga –  rekla je Eva.

Glumica je iznenadila i time da od supruga nije krila da ga je povremeno varala.

– Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, srećna i nasmejana i letela sam. A kada bih došla kući, bila sam nesrećna. Ali ja sam sve priznala Rasu. Rekla sam mu da sam ga prevarila i da sam se zaljubila u drugog, a onda je on počeo da viče na mene i da me vređa… Tada sam ga upitala: “Zašto vičeš, zašto se ljutiš? Pa ja sam ti upravo rekla da volim drugog, a došla sam tebi. Vratila sam se kući, izabrala sam tebe!” Onda je prestao da viče i izvinio mi se – šokirala je iskrenošću Eva Ras u emisiji “Magazin In”.

Podsetimo, Eva je u braku sa slikarom Radomirom Stevićem Rasom, dobila ćerku Krunu, koja je iznenada preminula u Parizu u 24. godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here