Pexels

Usne, vrat, intimne zone… dobro su poznate erogene zone i dodir ili poljubac baš tamo uzbuđuje većinu ljudi.

Ali, postoje neka ne tako poznata i popularna mesta na telu koja mogu da raspale strasti kada to najmanje očekujete.

Seksualna terapeutkinja dr Emili Mors poznata JE po svojim savetima o intimnosti i zadovoljstvu i obično ih deli na mreži “X” ili na svojoj veb stranici. Sada, u objavi na društvenim mrežama, otkrila je tri “potcenjene” erogene zone.

„Želite da začinite svoju predigru? Isprobajte ove tri potcenjene erogene zone“, rekla je ona, a zatim objasnila o čemu je reč, obećavajući intenzivno zadovoljstvo.

„Iza kolena. Svod stopala. Bočne strane trupa“, kazala je.

Objava je dobila gomilu pregleda i čini se da je njenih više od 200 hiljada pratilaca što pre htelo da isproba ove erogene zone, dok je nekoliko njih podelilo povratne informacije. Jedan je napisao: „Ta tačka iza kolena jednostavno… radi“.

Drugi je dodao: „Torzo. Apsolutno“. Treći korisnik je prokomentarisao: „Ne zaboravite da nežno grickate kožu kukova”, a četvrti: „Istraživanje potcenjenih erogenih zona kao što je dEo iza kolena može dati primamljiv obrt predigri, pretvarajući senzorno istraživanje u divno putovanje”.

Prethodno je stručnjak za seks podelila svoje savete za bolji seks.

„Poznavanje partnera vas uzbuđuje, pali i njih, i pomaže vam da planirate bolje sastanke, imate bolji seks i lakše se uzbudite. Nije tajna da bolja komunikacija može znatno da poboljša vašu intimnost. Svi stručnjaci za seks smatraju da je važno da oba partnera znaju šta ko od njih voli, a šta ne voli u ​​krevetu“, rekla je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here