Helen Doron Ltd
Zabavan način učenja engleskog jezika za decu

Kao da je juče bilo… puni entuzijazma, želje i volje za radom sa decom, sveže licencirana, Tatjana Petković je davne 1999. godine donela Helen Doron metodologiju učenja engleskog kao maternjeg u Srbiju. Niko nije verovao da je moguće raditi sa decom od dve, tri godine, i uspešno ih podučavati drugom jeziku. Niko, osim nje.

Prvi časovi su održani u martu ’99, kad se škola posle par nedelja zatvorila zbog bombardovanja. Rešena da uspe, Tatjana je školu ponovo otvorila u oktobru, đaci su se vratili u učionicu, i najbolji igranjac na engleskom jeziku je zaživeo opet.

Roditelji su videli da deca uživaju, počeli su i sami da pevuše pesmice koje su deca učila, i nisu bili ni svesni šta su zaista naučili – dok nisu prvi put otputovali u inostranstvo!

Kad tamo – deca se snalaze, komuniciraju na engleskom, traže u restoranu šta žele, igraju se sa decom iz celog sveta i koriste stečeno znanje!

Koliko smo lepih utisaka ponosnih roditelja čuli s letovanja, koji su se tek tad zaista uverili koliko je Helen Doron metod uspešan i koliko zaista uče engleski jezik kao maternji, prirodno i lagano.

25 godina rada je proteklo kao treptaj oka.

25 godina uspešnog rada

Kurseve Helen Doron engleskog je do danas prošlo preko 40 000 đaka, u 14 centara u Srbiji. Za svaki uzrast, ali i za svaki nivo znanja, postoji odgovarajući kurs.

Imate bebu i želite da se zabavite sa drugim roditeljima uz sjajne ritmove i aktivnosti sa bebom? Imamo Baby’s Best Start!

Dete se raspričalo i već ponavlja neke reči koje je “pokupilo” iz pesama ili crtaća? Eto kursa It’s a Baby Dragon, Toddler’s Best Start, Fun With Flupe, Nat and Friends, Jump With Joey.…. da ne nabrajamo sve.

Krećete u školu pa Vas brine kako će savladati engleski, puno je dece u razredu? Mi ćemo se
pobrinuti za prva slova latinice i prvo čitanje uz More Jump With Joey, Alphaboat, Paul Ward Explores…

Vaš skoro tinejdžer ima pasivno znanje engleskog ali ne može da ga usmeno upotrebi? Tu je World of Wonders.

Spremate se za upise? Naši Teen kursevi pokrivaju vrlo širok vokabular i gramatiku, a i vode pravo na Cambridge ispite – znanje je tu!

Potreban je međunarodni sertifikat? Kao ovlašćeni Cambridge test centar, organizujemo i ispite za naše polaznike!

Specijalizovani smo za engleski jezik

25 godina entuzijazma, ljubavi prema edukaciji, posvećenosti deci i želje da im omogućimo da
engleski jezik zavole i sa lakoćom koriste donele su jedno ispunjenje životnog poziva, neizmerni ponos na uspehe naših đaka, ali i ponos na predane, sjajne, pozitivne nastavnike koji su deci preneli to znanje.

Profesionalni i licencirani nastavnici su srce Helen Doron škole engleskog za decu.ž

Zanimljivo, lako i brzo učenje engleskog jezika za tinejdžere

Uslov za rad u Helen Doron školi je da se položi specijalizovan trening za Helen Doron nastavnike i stekne licenca za rad po toj metodologiji. S obzirom da je raspon uzrasta širok, nakon prvog treninga nastavnici moraju položiti i svaki kurs posebno, da bi stekli adekvatno znanje o različitim uzrastima koje svaki kurs pokriva – jer sa decom od 3 godine se radi na jedan način, a sa decom koja su već u tinejdžerskim vodama – na drugačiji način.

Svim uzrastima je zajedničko da nastavnici stvaraju motivišuću atmosferu u učionici, i da deca osećaju njihovu predanost i posvećenost njihovom napretku.

Upisujući svoje dete u Helen Doron školu, roditelji mogu biti sigurni da će njihovo dete biti u rukama najboljih nastavnika koji će ga voditi kroz svaki korak učenja engleskog jezika s ljubavlju i uz pozitivnu komunikaciju.

Kako se prijaviti u Helen Doron školu

Da bi prijavili svoje dete u Helen Doron školu, potrebno je posetiti zvaničnu internet stranicu
www.helendoron.rs, gde roditelji mogu naći sve potrebne informacije o upisu, programima i mogućnostima.

Za početak, roditelji treba da popune jednostavan prijavni formular, dostupan na sajtu, kako bi izrazili zainteresovanost za program i odabrali opštinu/grad gde se nalazi njima najbliža lokacija.

Nakon popunjavanja formulara, tim Helen Doron škole sa odabrane opštine će kontaktirati roditelje radi dogovora oko zakazivanja besplatnog probnog časa za dete, na kome će prisustvovati zajedno s detetom.

Roditelji će tada imati priliku da postave sva dodatna pitanja o programu i metodologiji, što će im pomoći da donesu informisanu odluku o upisu.

Rani upis u školsku godinu donosi razne pogodnosti, i omogućava roditelju da unapred isplanira svoje vreme u popodnevnim satima sa svojim detetom.

Ukoliko je lakše, besplatni call centar za celu Srbiju 0800 333 000 je na raspolaganju svakog radnog dana od 09 do 20 časova, kao i subotom od 09 do 13 časova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here