EPA
Džoni Dep

Glumac Džoni Dep imao je priliku da poseti Srbiju zbog brojnih poslovnih saradnja sa našom zemljom, a sada se čini da to nije jedini slučaj zbog kojeg je posećuje. 

Prema pisanju domaćih medija, glumac je odlučio da sagradi kuću na Kosmaju.

Kako se navodi, on je u više navrata u tajnosti dolazio u Srbiju. On je kupio plac u Rogači, a za ovaj projekat angažovao je ljude i dao im detaljna uputstva kako želi da kuća izgleda.

Kuća bi navodno trebala da bude završena 2025. godine:

– Gradnja kuće na ovom placu počinje sledeće godine. Trebalo je to da bude već završeno, ali se odužilo. Tek sad kad je Dep došao jedno dva-tri puta sa čitavom svitom, pažljivo pogledao projekte i dao sve instrukcije, može da se počne sa radom. Ja tad ništa nisam video u novinama da se spominje da je u Srbiji, tako da je sigurno bio u tajnosti. Sa njim je bilo sigurno desetak ljudi i nekoliko “gorila”. Šetao je tu po placu gore-dole, pokazivao nešto rukom. Kao što vidite, naš Novak Đoković će mu maltene biti prvi komšija. Znaju ovi glumci gde valja, kakav Holivud. Ovo je raj na zemlji – rekao je sagovornik za Kurir, pa dodao:

– Kako sam čuo neće ta kuća biti velika kao Novakova, ali će biti uređena svetski. Imaće i one solarne panele, bazen, nekoliko pomoćnih prostorija, ma svašta… Priča se da će angažovati i ljude koji će tu živeti tokom cele godine i brinuti o imanju i kući. Plan mu je da zasadi i organsko voće i povrće. Biće to vrhunski kad se završi. Valjda će nas zvati na čast kad bude useljenje – kroz osmeh završava sagovornik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here