Džon Frušante napustio “Peperse”

0

Promena ličnosti, promena toka karijere: Džon Frušante

Frušante (39) je u blogu na svojoj internet stranici napisao da se nije posvađao sa članovima benda i da je sa njima ostao u dobrim odnosima.

 

"Kad sam napustio sastav, pre oko godinu dana, bili smo na pauzi na neodređeno vreme. Nije bilo drame niti svađe, a ostali momci su imali razumevanja. Postojala je obostrana podrška. Da pojednostavim, moja muzička interesovanja odvela su me u novom pravcu."

 

Frušante je dodao da i dalje voli "Peperse", ali da sada želi da stvara svoju muziku.
 

"Promenio sam se u poslednjih 12 godina, i kao osoba i kao umetnik, i to do te mere da bi nastavak rada sa bendom bio u suprotnosti sa mojom ličnošću. Naprosto moram da budem ono što jesam i da radim ono što moram da radim", dodao je gitarista.

Novi član "Pepersa": Džoš Klinghofer

"Pepersi" su navodno Frušantea navodno već zamenili novim gitaristom – Džošom Klinghoferom.

 

Novi član benda je blizak saradnik i veliki prijatelj Frušantea. Bio je deo sastava "Ataksija", a sa "Pepersima" je već svirao na nekim turnejama benda.

 

Klinghofer osim gitare svira i bas, klavijature i bubnjeve, ponekada i peva, a radi i kao muzički producent.

 

Do sada je sarađivao i sa Bekom, Gnarlsom Barklijem, Pi-Džej Harvi, "Sparksima", "Telonijus Monsterom", Vinsentom Galom i drugim umetnicima i sastavima pretežno alternativnog rokenrola i elektronske muzike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here