Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u finalu Šangaja od Janika Sinera, a meč su pratili i Rodžer Federer i Karlos Alkaras. Novak je u govoru posle finala pohvalio Sinera, a onda je pozdravio Federera i uputio mu lepe reči.

– Prvo moram da izrazim zahvalnost zbog podrške navijača. Najstrastveniji su i pružaju nam veliko zadovoljstvo. Čekaju nas ispred hotela, daruju poklone, ljubav. Zadovoljstvo je biti ovde. Imao sam mnogo uspeha u Kini, nisam igrao ovde pet godina, nedostajalo mi je, drago mi je što sam se vratio. Hvala i organizatorima. Ovo je najbolji turnir iz “hiljadarke”, hvala što činite da se osećamo posebnim – rekao je Đoković na terenu posle poraza od Sinera rezultatom 0:2 (6:7(4:7), 3:6).

Novakovo primanje trofeja možete pogledati OVDE.

Zatim se osvrnuo na pobedu Italijana.

– Čestitam Janiku. Bio je predobar. Imao je izuzetnu godinu i zaslužio je ovo. Čestitam i Janikovom timu. Znam neke momke u njegovom timu, svaka čast. Sjajni su. Drago mi je što dobro radite – dodao je Đoković.

Srbin je zatim istakao da je lepo videti Rodžera Federera na tribinama.

Video sa Federerom na tribinama možete pogledati OVDE.

– Rodžere, nisam navikao da te gledam na tribinama. Prvi put igram pred tobom, to je bio dodatan pritisak. Šalu na stranu, lepo je što ste tu, i ti i Huan Karlos Ferero i Karlos Alkaras – zaključio je Đoković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here