Tanjug/AP
Novak Đoković

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski nedavno je istakao da je dobio poruke podrške srpskog tenisera Novaka Đokovića nakon početka ruske vojne operacije u Ukrajini, a sada je objavio prepisku iz koje se vidi da Nole nudi pomoć, a i finansijsku.

Stahovski je na svom Instragram profilu objavio prepisku sa srpskim teniserom.

“Stako, kako si? Jesi li na terenu? Mislim na tebe… Nadam se da će se sve uskoro smiriti. Molim te javi mi koja bi bila najbolja adresa da pošaljem pomoć, finansijsku ili bilo kakvu drugu”, napisao je Novak.

6 COMMENTS

  1. Pomaze svom prijatelju,ako bi Medvedev bio u nekom problemu Nole bi pomogao i njemu. Ne treba osudjivati jer u zivotu niko nezna sta moze da ga snadje.Pisem nekoliko puta Ukrajina je osudila bombardovanje Nato na Jugoslaviju i nije priznala KiM.Nama su i Ukrajinci i Rusi prijatelji jer u ratu u BiH Ukrajinci koji zive u BiH su se borili u Vojsci Republike Srpske.Ne moze se cio Ukrajinski narod uporedjivati sa nekom nacistickom grupom koja se zove Azov. U ovom ratu ginu nasi prijatelji i na jednoj i na drugoj strani to je cinjenica.Neka nam zivi Ukrajinski i Ruski narod.

  2. Može financirati koga hoće. To su svedno pare Srbije, one koje nije platio izbegavanjem poreza u Srbiji, naš Nole “Srbin patriota”.

  3. Uvek si bio gospodin i veliki sportista. Neka ovi “Srbi patrioti”heroji iza laptopa, neka sljakaju po Evropi i svoje jeftine nacionalistice poruke pisu pre nocne smene……. Ovo su moroni bez trunke sopstvenog mozga. Oni smestaju Srbiju pored Severne Koreje i onog ruznog zlocinca cije je dete udato zivi na Zapadu. Hvala ti Nole sto si pokazao da Srbi nisu ono sto moroni oko Mileta i Dveri propagiraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here