Dobitnik – gubitnik

0

DOBITNIK
Robert Pešut (43), srpskoj publici znan kao Manjifiko, uspešno koristi popularnost koju je stekao kada je napisao muziku za film "Montevideo, Bog te video". On je najavio nastup s Umetničkim ansamblom Vojske Srbije "Stanislav Binički" u Ivanjici.
– Kao vojska smo, ali dolazimo u miru i ljubavi i umesto pušaka nosimo violine. Odavno sam želeo da se predstavim srpskoj publici, a ta vrata mi je na najlepši način otvorio Dragan Bjelogrlić s filmom. On mi je namestio penal i ja sam pogodio – našalio se Pešut.

GUBITNIK
Dejan Andrejević (42), poslanik SNS-a i direktor niškog vodovoda za koga se nedavno saznalo da za komunalne račune duguje oko 400.000 dinara, uhvaćen je i u zloupotrebi. Ispred njegovog stana uočen je službeni automobil, pa je zaključeno da ga koristi u privatne svrhe. Andrejević prošli put nije ostao bez funkcija, a stranka se samo na rečima ogradila od njega, pa se izvukao tako što je počeo da otplaćuje dugove. I ovog puta predstavnik stranke Zoran Babić osudio je njegov postupak, ali se nije izjasnio o sankcijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here