DOBITNIK – GUBITNIK

0

DOBITNIK
Bojan Pajtić (44), novoizabrani predsednik DS, našao se u nebranom grožđu pošto mu radikali i SNS stežu omču u pokrajinskoj skupštini. Međutim, uprkos pretnji da će biti smenjen s mesta vojvođanskog premijera i podelama u stranci, Pajtić je obratio pažnju i na životno važne teme za građane Srbije.
– Usvajanje izmena Zakona o radu u potaji, u leto i usred Svetskog prvenstva u Fudbalu, bez javne rasprave i bez demokratskog dijaloga, jeste nedopustiva podlost – ocenio je Pajtić restriktivni predlog novog zakona.

GUBITNIK
Fabrika Voda Voda, iz Banje Vrujci pored Mionice, čiji je vlasnik proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac (46), duže od godinu dana zvrji prazna, dok 50-ak njenih bivših radnika uzaludno čeka isplatu 17 zaostalih zarada.
Istovremeno, osnivač te fabrike Vojin Đorđević, koji je sa Divcem u sudskom sporu zbog vlasništva nad kompanijom, otvorio je pre nekoliko meseci novu fabriku Voda Vode, i to na svega dvadesetak metara od stare. Tamo već radi 15-ak radnika iz stare fabrike, kojima takođe bivša NBA zvezda duguje plate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here