Đurović: Moramo da dobijamo na domaćem terenu

0

"Poraz u regionalnoj NLB ligi od Cedevite na našem terenu je ostavio traga na atmosferu u ekipi. U subotu smo propustili veliku priliku da trijumfom nad Zagrepčanima uđemo u seriju pozitivnih rezultata", rekao je Vlado Đurović, strateg "pantera".

 

On je naglasio da će okršaj sa turskim predstavnikom "puno toga dokazati" kada je reč o kvalitetu FMP-a i dodao da se do pobede nad Banvitom može stići "jedino uz maksimalno zalaganje tokom svih 40 minuta".

 

"Naš sutrašnji rival je veoma jaka ekipa sa dosta internacionalaca, među kojima je i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i Partizana Goran Ćakić. Veoma zapaženu ulogu u timu igra američki centar Lens Vilijams, koji je nekada branio boje sarajevske Bosne", preneo je iskusni stručnjak.

 

Đurović, koji će u meču sa klubom iz grada Bandirma imati sve igrače na raspolaganaju, smatra da je pred njegovim pulenima izuzetno težak zadatak, s obzirom da je Banvit u prvenstvu Turske pobedio ekipu Galatasaraja.

 

Ekipa Banvita je u prvom kolu Euročelendža pobedila na svom terenu letonsku Rigu sa 103:79, dok se FMP sa gostovanja belgijskom Okapiju vratio sa minimalnom pobedom (79:78).

 

Utakmica između FMP-a i Banvita na programu je sutra 18 časova u Hali sportova u Železniku, a ulaz će biti slobodan. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here