Đurine čarolije za ljubitelje sporta

0

Na poslednja četiri turnira "Orlovi" iz Brizbejna bili su dva puta pobednici i dva puta poraženi u finalu, čime su pokazali da su najbolja srpska košarkaška ekipa u Australiji.

Pošto se sami finansiraju i plaćaju putovanja i učešća na takmičenjima, mladi košarkaši priredili su sportski piknik sa kojeg je sav prihod bio namenjen njihovom gostovanju u Melburnu.

Po izuzetno vrućem danu organizovan je turnir u malom fudbalu i takmičenje u gađanju "trojki", a glavna atrakcija, pod nazivom "Peta lična", bio je igrač prve petorke, profesionalni kuvar Đura Jovetić, koji je za goste spremao specijalitete sa roštilja.

Na meniju su se našli bela vešalica, džigerica i pileće grudi u maramici, marinirani svinjski file, a više publike je bilo u redu pre Đurinom kuhinjom nego oko fudbalskih terena.

Trener ekipe, Saša Boškovic, zahvalio je Srpskom centru koji im je besplatno ustupio prostore za piknik i naglasio da je skromna svota novca sakupljena sa piknika za njih značajna koliko i podrška i želja navijača kluba da se iz Melburna vrate s još jednom titulom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here