Tanjug

Savez za Srbiju podneo je danas krivičnu prijavu protiv Nebojše Stefanovića zbog navodnog falsifikovanja diplome o osnovnom fakultetskom obrazovanju, kao i protiv članova nostrifikacione komisije sa Megatrend fakulteta, koja je diplomu nostrifikovala, saopštio je predsedavajući SzS-a Dragan Ðilas.

Ðilas je na konferenciji za štampu rekao da se Stefanović pre 15 godina obratio sa zahtevom Megatrend fakultetu u Beogradu da nostrifikuje diplomu koju je stekao na Megatrend International Expert Consortium Limited u Londonu.

– Ta kompanija u Engleskoj nikada nije bila registrovana za obrazovanje – tvrdi Ðilas.

Na pitanje da li je SzS tražio na uvid diplomu za koju tvrde da je falsifikat, rekao je da nisu.

Upitan da li je ova konferencija za danas zakazana zbog toga što je ministar unutrašnjih poslova juče rekao da Tužilaštvo sprovodi istragu o tome da je kompanija Dragana Ðilasa nelegalno kupovala minute na javnom servisu, Ðilas je kazao da je on ranije najavio svoju pres konferenciju.

4 COMMENTS

    • Baš tako.Posle se dokaže da je diploma u redu i nikom ništa.Zaista ne razumem čime se sve služe i zašto sve to.Kad se dokaže da je diploma lažna onda neka izadju s komentarom,a ne ovako dižu prašinu bez božije volje.Meni se čini da ova opozicija više nema nikakvih argumenata da privuče pažnju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here