EPA-EFE/Alessandro Di Marco
Dušan Vlahović

Dušan Vlahović, srpski fudbaler, nije u najboljoj formi pa je to samo dodatni razlog zbog kog se sve češće piše o njegovog odlasku iz Juventusa. Na tu temu govorio je Kristijano Đuntoli, direktor kluba, koji veruje da će se naći rešenje za Srbina.

Pre dve godine je Dušan Vlahović stigao u Juventus gde je imao neke sjajne momente, ali bilo je i perioda kada srpskom fudbaleru nije polazilo sve za rukom, a čini se da je takav period naišao i sada.

Nedavno su se pojavile informacije da Juventus želi da mu smanji platu, a da Srbin na to ne pristaje, a sada se povodom celog slučaja oglasio i Kristijano Đuntoli koji je objasnio situaciju.

– Što se tiče Dušanove budućnosti, nema problema. Uskoro ćemo sesti i naći rešenje. Igrač poput Vlahovića nikada ne može biti problem. Cilj je novi ugovor i uspećemo. On je igrač koji mnogo vredi i mnogo zarađuje, to je prednost za nas – rekao je Đuntoli.

Ove sezone srpski fudbaler odigrao je pet utakmica u Seriji A i postigao je jedan pogodak. Juventus na poslednja tri meča nema nijedan gol.

Italijanska javnost za poslednje rezultate “Stare dame” čini se najviše krivi upravo Vlahovića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here