Dinkić u ponedeljak sa ulagačima iz SAD

0

Mlađan Dinkić

Predstavnici američkih kompanija ”Boston pauer“,”Farma sfir LLC“, ”Metrik indžiniring“ i ”Teknuvo“ boraviće u Srbiji od 1. do 5. novembra u organizaciji Ministarstva ekonomije, a američki investitori obići će nekoliko potencijalnih lokacija na kojima bi podigli svoje pogone.

Kompanija "Boston pauer’’, jedna je od vodećih proizvođača litijumskih baterija u Americi. "Farma sfir LLC" proizvodi osnovne biokomponente visoke vrednosti za farmaceutska i nutricionistička tržišta. ’’Metrik indžiniring’’, koji je zainteresovan za projekat Koridor 10, jedna je od vodećih američkih kompanija u oblasti građevinskog menadžmenta, inženjeringa, projektovanja, planiranja i transporta.

’’Teknuvo“, koja planira otvaranje razvojnog centra u Beogradu, koji bi zapošljavao domaće programere i pružao usluge za "čip tudej" (CheapToday), najpoznatiji onlajn servis u Americi, koji svakodnevno objavljuje najbolje ponude za kupovinu preko interneta, kao i druge onlajn servise.

 

Planirano je da se obiđu nekoliko lokacija u Mačvi, koja su se pokazala kao odgovarajuća za potrebe otvaranja proizvodnje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here