DFB Kup: “Jugosi” dele lekcije

0

Već na početku videlo se da su "Jugosi" željni da se ponovo dokažu, da i sa jačim protivnikom mogu da se nose, u čemu su potpuno uspeli – Jugoslavija se plasirala u četvrtfinala DFB Kupa Vupertala.
 

 

Predsednik: Rade Mitrović

Možda je ovo pravi trenutak da se vratimo do osnivanja kluba, 1973, da bi se takmičio u svim rangovima, od "C" klase do Becirks lige, iz koje je pre dve godine ispala, a sada se bori za povratak. Mladi tim, prosek starosti fudbalera je 21 godina, sa trenerom Miroslavom – Piksijem Arsenijevićem, drži mesto uz vrhu tabele, sa još dve ekipe i istim brojem bodova.
 

 

FK Jugoslavija se svake godine takmiči na četiri fronta: prvenstvo, zimski hale turnir "Vest dojče cajtunga", čak sa trećeligašima u grupi, pa letnji turnir DFB Kupa i Kup sportskog saveza SRV. Vitrine u prostorijama kluba pune su pehara i diploma, a na terenu "Jugose" predstavlja pet ekipa, od najmlađe kategorije, do veterana.

 

Predsednik kluba, Rade Mitrović, obalja ovu dužnost već 25 godina i na čelu je ekipe koja može da se pohvali da rukovodi jednim od najorganizovanijih srpskih klubova na teritoriji cele Nemačke.

DFB KUP VUPERTALA
Jugoslavija – Trabzansporthajligen 4:2 (3:1)

VUPERTAL

Stadion: "Opof".
Gledalaca: 120.
Strelci: Karanović u 10, Knežević u 15, Bazano u 40. i Prelić u 65. minutu.
Kartona: Nije bilo.
JUGOSLAVIJA: Izenberger, Karanović, Lazić, Prelić, Under, Puda, Bejas, Knežević (Stević), Arnd (Začek), Četojević, Bazano. Trener: Miroslav – Piksi Arsenijević.
 

Pozicija u Kupu:
Plasirali se u četvrtfinale.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here