Deset minuta pakla

0

 Žestoko je na ovoj utakmici krenuo Tempo u želji da najzad postigne prvu pobedu, jer su i oni i navijači već zaboravili da se raduju. Šanse koje su imali, Marinković u 8, Džons u 10, pa ponovo Marinković u 12. minutu nažalost nisu iskoristili. Sreća im je očigledno "okrenula leđa", mada je i golman Grubač imao nekoliko izvanrednih intervencija.

 

 

 

Drugo poluvreme počinje napadima našeg tima, ali Rotvajs prvi postiže pogodak u 51. minutu i vode sa 1:0. U 63. minutu najbolju šansu je imao Jevtić. Lobovao je protivničkog golmana, ali je lopta otišla preko gola. Džons je u 75. minutu postigao pogodak i izjednačio na 1:1.

 

A, onda dolazi deset paklenih minuta za Tempo. Sudija priznaje golove postignute iz čistih ofsajd pozicija u 80. i 82. minutu. Kapiten Lukić mu prigovara zbog ova dva neregularno postignuta pogotka, a on mu odgovara da je sunce jako, da mu je toplo i da mu se ne da da diže zastavicu?! Igru u 86. minutu zbog drugog žutog kartona napušta Marinković, a posle toga rivali postižu i svoj četvrti gol.
 

Radost iz frižidera

 

Jedinu radost na ovom meču, na prvom ovogodišnjem vrelom danu u Frankfurtu, priredio je veteran Tempa Željko Gavrić, koji je klubu poklonio novi frižider. Tako su i navijači Tempa, ali i igrači posle utakmice mogli da popiju hladno pivo i tako se bar malo uteše, jer su ovim porazom preuzeli "fenjer" frankfurtske Grupenlige.

 

FRANKFURT

 

Stadion: Tempa.
Gledalaca: 100.
Strelac: Džons u 70. minutu.
Žuti karton: Lukić u 83. minutu.
Žuto-crveni karton: Marinković u 85. minutu.
TEMPO: Grubač, Lukić, Kovačić, Vučević (Mitrović), Baralić, Z. Perošević, Malbaša, Marinković, Jevtić, Živković, Džons.
Pozicija na tabeli:
16. mesto sa 17 bodova.

 

Aleksić novi predsednik

 

Posle ostavki trenera Saše Krčmara i predsednika Miroslava Nikolića "tempovci" su održali Vanrednu skupštinu kojoj je prisustvovalo četrdesetak delegata i gotovo svi fudbaleri. Posle dobronamerne i konstruktivne diskusije zajednički zaključak je bio "Idemo dalje"! Od 1. juna novi predsednik Tempa biće diplomirani ekonomista, zaposlen u "Hemofarmu" Aleksandar Saša Aleksić (42), koji je član Tempa, kako reče, od kad zna za sebe. Novi predsednik Aleksić za "Vesti" kaže:
– Moramo ostati jaki i složni. Verovatno ćemo ispasti iz Grupenlige, ali nas očekuje takođe kvalitetna Becirks liga. Treba to izdržati i pojačati igrački kadar. Cilj nam je formiranje ekipe sa mlađim fudbalerima iz našeg okruženja!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here