Vesti
Branioci titule: Ekipa Kolimor Parka

Takmičenje na ovogodišnjem Avala kupu u malom fudbalu ušlo je u drugu polovinu, a aktuelni šampion Kolimor Park je posle kratkog zastoja nastavio pobedničkom stazom. Da ih poraz od RS Krajine (1:0), prvi koji su pretrpeli ove godine, nije mnogo uzdrmao potvrdili su dva dana kasnije, kada su sa 4:0 isprašili Gatos Negorose u jednom od derbija 9. runde.

U drugom duelu koji je privukao veliko interesovanje, Orlovi su protiv starih rivala Penzionera zabeležili pobedu od 2:0. Tako su nastavili niz dobrih igara i rezultata, pošto su prethodno savladali i Ravne Kotare sa 1:0. Orlovi su tako jedina neporažena ekipa i lideri na tabeli.

Najubedljivije pobede na terenima u Bonirigu ove sedmice zabeležili su Beo-Eksport u 8. kolu protiv Arje 1 i u narednoj rundi Vukovi u duelu s Mladim Makedoncima – 7:1. Zanimljivo, Mladim Makedoncima je to bio prvi postignut gol na Avala kupu. S druge strane, za ekipu Beo-Eksporta ova nedelja je bila baš berićetna, pošto su savladali i Arju 2, rezultatom 2:1.

Rezultati 9. kola (sreda): Arja 1 – Vorik Farm 1:3, Orlovi – Penzioneri 2:0, Arja 2 – Beo-Eksport 1:2, Spartak – Kadeti 0:0, Mladi Makedonci – Vukovi 1:7, Gatos Negros – Kolimor Park 0:4, rS Krajina – FK Romanija 1:1. Slobodna je bila ekipa Ravnih Kotara.

Tabela: Orlovi 23, Kolimor Park 21, Kadeti 19, Penzioneri, RS Krajina 17, Ravni Kotari, Vukovi 15, Gatos Negros 14, Spartak, Beo-Eksport 11, Vorik Farm 8, FK Romanija 5, Arja 1 3, Arja 2 i Mladi Makedonci bez bodova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here