Del Boske brine za Toresa

0

Španski internacionalac ima probleme sa kolenom, ali i dalje postiže izuzetne rezultate za svoj klub. Pa je tako zabeležio 18 pogodaka u 22 utakmice do sada.

"Vodim računa o svim igračima u reprezentaciji, ali me trenutno najviše zabrinjava Tores. Nadam se da će se oporaviti do početka Svetskog prvenstva i da će u potpunosti sanirati povredu kolena", rekao je Visente del Boske.

 

Selekcija Španije jedna je od favorita za osvajanje trofeja, iako selektor smatra da to ništa ne znači:

 

"Naravno da je lepo kada vas smatraju jednim od favorita za osvajanje zlata, ali to nije presudno na terenu, Moramo da pružimo maksimum u mečevima i igramo najbolji fudbal", zaključio je Del Boske. 

 

Manćini daje četvoricu za Toresa

 

Menadžer fudbalera Mančester sitija Roberto Manćini, spreman je da se odrekne četvorice igrača u letnjem prelaznom roku, kako bi doveo napadača Liverpula Fernanda Toresa, prenosi ‘San’.

 

Italijan će, kako se navodi u listu, prodati Emanuela Adebajora, Šona Rajta Filipsa, Vejna Bridža i Stivena Ajrlenda, kako bi investirao u kupovinu španskog internacionalca. Manćini će pomenute fudbalere zameniti za mladog Toresa, iako je Siti prethodno potrošio oko 50 miliona funti za njihove transfere.

 

Cilj menadžera "građana" je da Španac pojača liniju napada od sledeće sezone i pomogne timu da zaigra u Ligi šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here