Deki baš majstor parketa

0

Sutradan je čak 34 sastava bilo na visini zadatka, kako bi jubilej protekao u duhu fer pleja. Osim ukupno 50 ekipa, ostvarena je velika poseta, bilo je i muzike, ali i dogovora za sledeće druženje istim povodom u maju.

Ovde potpis

I, posle ovog takmičenja, svima u Švajcarskoj koji su se odazvali "prozivci" predsednika Slobodana Lukića, sekretara Ljube Nikolića i Siniše Spasojevića, već deset godina vodje turnira, stigla je još jedna potvrda da je Republika Srpska najbolji organizator fudbalskih veština medju 23 srpska kluba.
 

Japanac najbolji golman
 

Goran Jokić iz pobedničke ekipe proglašen je najboljim igračem sa 25 pogodaka, a Japanac iz diskoteke "Glamers" je primio najmanje golova i okitio se peharom, koje je uručio jedan od glavnih sponzora Bujanović. Mićo Dragosavljević, bivši fudbaler Sloge iz Srpca, kod veterana blista je kao u drugoligaškim danima, a Savo Stevanović kod seniora, pa su nagradjeni kao najbolji igrači.
Sudije u sastavu: Slaviša i Siniša Spasojević, Predrag Jovičević, Ranko Djukić i Željko Erić dobili su pehare za desetogodišnje sudjenje, ali i na turniru koje je bilo dobro. Pehar za fer-plej kod aktivnih krasiće u Usteru vitrine pobednika – Crvene zvezde.

Subota je bila u nešto "mirnija", kako po pokretima, golovima i akcijama, da bi, ipak, u grupi seniora najbolji bili majstori parketa iz "Deki parket" koji su lako savladali Slobodu iz Bazela, da bi u malom finalu "Dah partner", slavio sa 3:1 protiv Goranaca. Pehar za fer-plej pripao je "pivopijama Hajnekenu".

Ovde potpis

Veterani Slobode predvodjeni Savom Stevanovićem teškom mukom su sa 1:0 dobili drugare iz "Škugrića", dok je restoran "Gonvmentino" sa dva gola razlike pobedio je Jasenicu za treće mesto. Pehar za "lepo ponašanje"odneli su momčine iz sastava "ELS".
 

Svima hvala
 

– Svim igračima, a bilo ih je preko 300, publici koja je iz sata u sat pristizala, radnoj grupi, sponzorima, vodjama turnira, sudijama, hvala za opšti doprinos fudbala, ali i ugleda Republike Srpske u Cirihu i Švajcarskoj. Trudićemo se da u maju, kada ponovo bude organizovali turnir, bude još bolje – reči su predsednika Slobodana Lukića.

 

Nedelja je bila uzavrela, pošto su se nadmetale 34 ekipe, sve bolja od bolje sa ciljem da se dokopaju nagrada, koje su obezbedili rekordnih 80 sponzora kao da je FK Republika Srpska – Real Madrid! Crvena zvezda iz Ustera predvodjena braćom Ivanom i Goranom Milošević i Draganom Jovanovićem "smlatili" su diskoteku "Glamers" predvodjene najmladjim trenerom na turniru Goranom Lapčevićem (20 godina) sa 2:0, dok je ekipa restorana "Maks" savladala "Nebesku silu" sa 2:1, koja je zajedno sa Jugoslavijom iz Ciriha nagradjena peharom za desetogodišnje učešće na svim turnirima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here