Danas u Oltenu bodrite “orlove”

0

Ispred zgrade pivare u St. Galenu
 

Fistbol je sport sličan odbojci, igra se na skraćenom fudbalskom terenu, a lopta se udara samo pesnicom.

Članovi reprezentacije Srbije su u sredu u prepodnevnim časovima doputovali u Oberbiren, gde su se smestili, a posle podne su sa sponzorima posetili najveću samostalnu pivaru u Švajcarskoj Šucengarten iz St. Galena.

 

Glavni sponzori naše reprezentacije
 

Tamo su se zadržali oko dva sata, gde su obilazili postrojenja pivare, imali zakusku, probali pivo i takođe dobili poklone od pivare. Posle toga su se sa organizatorima smeštaja i boravka u Švajcarskoj, Edijem i Slavicom Hagen uputili ka stadionu u Valdkirhu, gde su odigrali trening utakmicu protiv istoimene ekipe i izgubili sa 2:4. Na poraz naše ekipe je uticao i 18-časovno putovanje od Beograda do Švajcarske. Posle završene utakmice organizatori su vodili naše igrače na večeru u Srpski klub Bambi u Gosauu.

 

Mole se svi ljubitelji sporta da danas dođu u Olten (stadion Klajnholc) da bodre našu reprezentaciju i upoznaju se sa ovim, nama malo poznatim sportom.
 

Poraz koji ne boli: Sa ekipom iz Valdkirha
 

Naša reprezentacija će danas od 13.30 odigrati utakmicu protiv Češke i od 16.00 sati

protiv Italije. Sutra će se utakmice odigrati (zavisno kako će se naša reprezentacija odigrati u prvoj fazi), od 13.45 do 17.30 i u nedelju od 10.15 do 14.00. U 16.30 je dodela medalja i završna ceremonija.

Danas će posle odigranih utakmica našu reprezentaciju ugostiti KUD "Vuk Karadžić" iz Šenenverda na čelu sa predsednikom Blagojem Nikolić, gde će servirati večeru u svojim klupskim prostorijama.

Glavni organizator dolaska naše ekipe, smeštaja, boravka i transfera do Oltena su Slavica Hagen i njen suprug Edi Hagen, koji je ujedno i drugi trener naše reprezentacije.

 

Sponzori

Glavni sponzori našoj ekipi su firme RH Marketing, na čelu sa Slađanom Krajić, Vocado
vlasnika Vojislava Dodića, pivara Šucengarten iz St. Galena i Novica Makuljević, rodom iz Ševice kod Kučeva, koji je organizovao prevoz naših reprezentativaca od Beograda do Švajcarske.medalja i završna ceremonija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here