ATAImages
Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić progovorila je o odnosu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, pre nekoliko godina se pisalo da je Tanja bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, međutim ona kaže da u tome nema istine.

O njihovoj navednoj romansi brujao je region, oni se nisu oglašavali,a sada je pevačica rešila da stavi tačku na ovu priču.

– Ne, apsolutno ne. To je meni tako tada odgovaralo, nemam pojma zašto. Sada mi to ne bi odgovaralo… Nismo imali ništa, to su samo bila pisanja. Da mogu da vratim onu pamet, ja bih tada drugačije reagovala – poručila je pevačica u Amidži šou.

Tanja Savić planira svadbu sa Mukijem

Podsetimo, pevačica Tanja Savić pronašla je svoju sreću kraj 11 godina mlađeg momka Muhameda Mukija Bešića kojem planira da izgovori sudbonosno “da”.

– Mi živimo zajedno skoro godinu i po dana sa našom dečicom i super nam je, zaista. Učimo decu nekim vrednostima kojima su naši roditelji nas učili i baš ih učimo da budu dobri ljudi – rekla je, a onda otkrila da li bi volela da ima dete sa Muhamedom.

– Naravno da želim, ali ne zbog sebe, već zbog njega, zato što ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete zato što se volimo stvarno. On je prihvatio moju decu i ja to jako cenim i poštujem. Upoznao je i moje roditelje. I ja opet kažem, ja nisam savršena osoba, možda sam i teška ponekad, i ja kažem da je on možda jedina osoba koja bi mene trpela. Svakako da nisam savršena, ali mislim da je on savršen i ja sam ga zavolela takvog kakav je. Hvala mu na tome što me je prihvatio i što me voli, i što mogu da osetim da me neko konačno voli i da ja to osetim. Verujem mu i vratio mi je veru u ljubav – rekla je Tanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here