Čukarički gostuje u Austriji

0

Danas su na programu revanš mečevi 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojima male šanse za prolaz imaju srpski klubovi.
Čukarički će posle 0:4 na svom terenu gostovati ekipi Gredig u Austriji. Meč je na programu od 19 časova (CET) na Red Bul areni, stadionu šampiona Salcburga.
Identičan poraz Vojvodina je doživela u Slovačkoj protiv Trenčina, pa će u Novom Sadu imati priliku da popravi bled utisak iz prvog duela.
Najbolji utisak u prvim mečevima ostavila je Jagodina, koja je igrala nerešeno 0:0 u Rumuniji protiv Kluža, pa će u revanšu na Gradskom stadionu imati šansu da prođe dalje i osvetla obraz srpskog fudbala.

Skopljanci šokirali Želju
Fudbaleri sarajevskog

Željezničara bili su na korak od plasmana u narednu fazu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su posle 0:0 u Skoplju poveli sa 2:0 protiv gostiju iz Makedonije preko Ninoslava Dodevskog (autogol) i Rijada Bajića.
Prethodno su fudbaleri Metalurga promašili penal, a onda je Marjan Radevski u 62. minutu smanjio prednost domaćina, da bi Mile Krstev u 92. minutu raspršio snove kluba iz BiH (2:2).
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here